Váš košík obsahuje
položek
o celkové hodnotě
s DPH
  • Zobrazit

Ano, pane premiére aneb Rozhašená země

Ano, pane premiére aneb Rozhašená země Název
0111062Kód:
9788087423028EAN:
978-80-87423-02-8ISBN:

Daranus

Výrobce:
IHNED k dodáníDostupnost:
269  / ksBěžně s DPH:
20  / ksCena s DPH:
Ušetříte: 249  / ks (92,6%)
Množství:
ks
Ano, pane premiére aneb Rozhašená země

Popis: Ano, pane premiére aneb Rozhašená země

Kniha Ano, pane premiére aneb Rozhašená země sice mapuje čtrnáct měsíců Fischerova premiérství, jsou v ní však od začátku do konce i průhledy do minulosti. Premiér Jan Fischer nespadne tudíž na Úřad vlády z nebe a čtenář se leccos dozví i o jeho dětství, mládí a zrání, stejně jako o jeho výjimečném otci, židovském matematikovi, který přežil holocaust.
Současně se otvírá i naše vcelku barvitá politická scéna se svými zvláštnostmi, s plejádou nezaměnitelných postav, se špatně skrývaným nepřátelstvím, s urážkami a s problémy, které lze někdy řešit jen těžko. Fischerovo premiérství začalo vlastně v Dublinu, kam se mu na mobil dovolal Mirek Topolánek s nabídkou, zda přijme v Praze post předsedy vlády. A jak se Jan Fischer, předtím šéf Českého statistického úřadu, své úlohy zhostil? Nejspíš velmi dobře, vždyť se poměrně brzy stal nejoblíbenějším politikem v zemi. Když letos v létě z premiérské funkce odcházel, tleskalo mu hodně lidí vstoje.
 

Paměti našeho bývalého premiéra Jana Fischera nepatří mezi běžné memoáry. Vyznačují se totiž doslova reportážními pohledy na českou i zahraniční politiku i na samu autorovu osobnost.

Jedná se o antikvární knihu ve velmi dobrém stavu!!!



KATEGORIE

Máte nápad, připomínku či vzkaz? Napište nám!

Platební metody

FastCentrik® - Pronájem e-shopu
Provozovatel: Linek, s.r.o., Knihkupectví Chrpa, gen. Fr. Moravce 58, 286 01, Čáslav, telefon: 327314177, knihkupectvichrpa@gmail.com

JavaScript musí být povolen