Váš košík obsahuje
položek
o celkové hodnotě
s DPH
  • Zobrazit

Finanční trhy

Finanční trhy Název
0207964Kód:
9788024758718EAN:
978-80-247-5871-8ISBN:

GRADA

Výrobce:
IHNED k dodáníDostupnost:
349  / ksBěžně s DPH:
300  / ksCena s DPH:
Ušetříte: 49  / ks (14,0%)
Množství:
ks
Finanční trhy

Popis: Finanční trhy

Učebnice se věnuje nejdůležitějším oblastem problematiky finančních trhů a finančních investičních instrumentů. Zkušený autor nejprve vymezuje finanční trhy a jejich funkce a představuje finanční instituce, jejich produkty a služby. Následně se věnuje úrokovým sazbám a základním druhům finančních investičních instrumentů. Podrobněji rozebírá klasické finanční instrumenty, termínované derivátové instrumenty, cenné papíry majetkových investičních a podílových fondů a strukturované produkty. Na závěr se zabývá i regulací a dohledem ve finančním systému a současným vývojem světového finančního systému a světové ekonomiky.

Učebnice je určena zejména studentům oborů zaměřených na problematiku finančních trhů vyučovaných na ekonomických či právních vysokých školách, ale mohou ji využívat i ekonomicky orientované střední školy. Je ojedinělá mimo jiné tím, že její součástí je program na generování cvičných testů, který ocení jak studenti, jež si mohou na testech ověřit a upevnit své znalosti, tak učitelé dané problematiky.


KATEGORIE

Máte nápad, připomínku či vzkaz? Napište nám!

Platební metody

FastCentrik® - Pronájem e-shopu
Provozovatel: Linek, s.r.o., Knihkupectví Chrpa, gen. Fr. Moravce 58, 286 01, Čáslav, telefon: 327314177, knihkupectvichrpa@gmail.com

JavaScript musí být povolen