Váš košík obsahuje
položek
o celkové hodnotě
s DPH
  • Zobrazit

Stop průměrnosti

Stop průměrnosti Název
Todd Rose Autoři
0184917Kód:
9788073905682EAN:
978-80-7390-568-2ISBN:

Omega

Výrobce:
IHNED k dodáníDostupnost:
299  / ksBěžně s DPH:
257  / ksCena s DPH:
Ušetříte: 42  / ks (14,0%)
Množství:
ks
Stop průměrnosti

Popis: Stop průměrnosti

Jak uspět ve světě, který oceňuje jednotvárnost

Jste nadprůměrní? Vaše dítě studuje? Je váš zaměstnanec introvert nebo extrovert? Každý den jsme srovnáváni a konfrontováni s průměrem – a lidé nás podle toho, co je normální (neboli průměrné) posuzují. A záleží jen na Vás, jestli se dokážete od tohoto průměru odchýlit.

Todd Rose, vycházející hvězda současné vědy, ukazuje, že nikdo není průměrný. Ani vy, ani vaše děti, ani vaši zaměstnanci. To není jen fráze, ale matematický fakt s obrovskými praktickými důsledky. Ale i když víme, že se každý člověk rozvíjí zcela jedinečným způsobem, většina jeho schopností a talentu je utopena ve školském systému a firmách, které jsou založeny na průměrnosti. Tyto systému neuznávají náš talent a výjimečnost každého jedince. Je načase to změnit.

Todd Rose nabízí – kombinací vědy, historie a osobních zkušeností – alternativu. Nabízí tři principy individuality. Princip výčnělku (talent vždy vyčnívá nad průměr), princip souvislosti (vlastnosti jsou mýtus) a princip cesty (všichni můžeme jít po nevyšlapaných stezkách). Tyto principy nám mohou pomoci pochopit naši pravdu a jedinečnost, čímž můžeme získat velkou životní výhodu.


KATEGORIE

Máte nápad, připomínku či vzkaz? Napište nám!

Platební metody

FastCentrik® - Pronájem e-shopu
Provozovatel: Linek, s.r.o., Knihkupectví Chrpa, gen. Fr. Moravce 58, 286 01, Čáslav, telefon: 327314177, knihkupectvichrpa@gmail.com

JavaScript musí být povolen