Váš košík obsahuje
položek
o celkové hodnotě
s DPH
  • Zobrazit

Svůdná Paříž

Svůdná Paříž Název
0218545Kód:
9788020442918EAN:
978-80-204-4291-8ISBN:

Mladá fronta

Výrobce:
IHNED k dodáníDostupnost:
299  / ksBěžně s DPH:
189  / ksCena s DPH:
Ušetříte: 110  / ks (36,8%)
Množství:
ks
Svůdná Paříž

Popis: Svůdná Paříž

Svůdná Paříž

Kemp-Griffinová, Kathryn 

Tajemství francouzského prádla
 

Navzdory nezlomné touze po všem francouzském je pro spoustu žen luxusní spodní prádlo stále velkou neznámou. Všechny po něm sice v skrytu duše toužíme, ale nejsme si jisté, jak, kdy a hlavně kam je nosit. Přejeme si mít prádelník plný hedvábí a krajky, ale nevíme, kde začít. Jak poznáme, že nám podprsenka sedí? Jak přesně se nosí podvazkový pás? Musejí spolu podprsenka a kalhotky pokaždé ladit?

Tato praktická příručka protkaná svůdnou atmosférou Francie kombinuje profesionální poznatky, praktické rady i osobní zkušenosti tak, aby inspirovala každou ženu k přehodnocení nejen svého šuplíku se spodním prádlem, ale i vztahu ke svému tělu, a to mile a s úsměvem.

Kathryn Kemp-Griffinová, majitelka zavedené francouzské značky Soyelle a módní stylistka, vám na vaší postavě pomůže vyzdvihnout to hezké a ukáže vám, jak s pomocí krásného spodního prádla zdůraznit vaši ženskost, zvýšit si sebevědomí a užívat si radosti ze života pěkně po francouzsku.

Kniha je doplněna ilustracemi francouzské návrhářky spodního prádla Palomy Casile a mimo jiné obsahuje i konkrétní tipy na vybrané pařížské butiky, ve kterých najdete vše, po čem vaše srdce touží.

 

Jedná se o novou, nikdy nečtenou, ale chybí přebal. Stav 100%!!!



KATEGORIE

Máte nápad, připomínku či vzkaz? Napište nám!

Platební metody

FastCentrik® - Pronájem e-shopu
Provozovatel: Linek, s.r.o., Knihkupectví Chrpa, gen. Fr. Moravce 58, 286 01, Čáslav, telefon: 327314177, knihkupectvichrpa@gmail.com

JavaScript musí být povolen