Váš košík obsahuje
položek
o celkové hodnotě
s DPH
  • Zobrazit

Tátologie aneb Tady pro začínající tatínky, kteří nechtějí brzy skončit

Tátologie Název
0114026Kód:
9788020423207EAN:
978-80-204-2320-7ISBN:

Mladá fronta

Výrobce:
IHNED k dodáníDostupnost:
239  / ksBěžně s DPH:
206  / ksCena s DPH:
Ušetříte: 33  / ks (13,8%)
Množství:
ks
Tátologie aneb Tady pro začínající tatínky, kteří nechtějí brzy skončit

Popis: Tátologie aneb Tady pro začínající tatínky, kteří nechtějí brzy skončit

Každý autor chce psát knihy, které mají hlavu a patu. A aspoň jednou za život napsat i takovou, která má koule. Tátologie dosáhla vysoké laťky: má hlavu, patu i koule. A dává báječné rady všem tatínkům, kteří také mají všechny tři náležitosti na správných místech. Jak mít dost odvahy k nezodpovědnosti vůči šéfům a spát v práci? Jak se zachovat, když přežijete s dětmi celý nekonečný večer a ve dvě ráno vás budí opilé pohihňávání bytosti, kterou milujete, ale jež má jednu nohu o dost kratší, protože si urvala jehlový podpatek, když stoupla ve tmě do kanálu? A jak uživit rodinu v éře hypotečního otroctví, i když si na vás nevzpomněli s úřadem ombudsmana České dráhy?

Toto a mnohem víc obsahuje kniha, která ani ženám nebude rozhodně cizí. Vždyť některé tátologické rady už znají z Maminky, časopisu, který četly v těhotenství, když ten jejich se ještě ládoval okurkami a nedovedl si představit, že se smíří nejenom se svým otcovstvím, ale dokonce i se svým vlastním tátou.


KATEGORIE

Máte nápad, připomínku či vzkaz? Napište nám!

Platební metody

FastCentrik® - Pronájem e-shopu
Provozovatel: Linek, s.r.o., Knihkupectví Chrpa, gen. Fr. Moravce 58, 286 01, Čáslav, telefon: 327314177, knihkupectvichrpa@gmail.com

JavaScript musí být povolen