Váš košík obsahuje
položek
o celkové hodnotě
s DPH
  • Zobrazit

Ve světle Pravdy - Poselství Grálu

Ve světle Pravdy - Poselství Grálu Název
0129493Kód:
9788087176122EAN:
978-80-87176-12-2ISBN:

Integrál Brno

Výrobce:
IHNED k dodáníDostupnost:
490  / ksBěžně s DPH:
470  / ksCena s DPH:
Ušetříte: 20  / ks (4,1%)
Množství:
ks
Ve světle Pravdy - Poselství Grálu

Popis: Ve světle Pravdy - Poselství Grálu

V letech 1923-1938 napsal Abd-ru-shin, velký počet přednášek, z nichž na sklonku svého života sestavil knihu „Ve světle Pravdy – Poselství Grálu“ v tzv. vydání poslední ruky. Vzniklo tak jedinečné dílo předkládající jasné a logické odpovědi na významné životní otázky.

Poselství Grálu přináší výklad souvislostí mezi člověkem a jemu neviditelným světem. Prostými slovy a přísně logickým sledem myšlenek vysvětluje podstatu mnoha jevů, s nimiž se každý ve svém životě setkává. Nepředkládá ale vědecká, filozofická nebo ezoterická vysvětlení. Výklad se opírá o působení jednotných všeobsáhlých zákonů. Čtenář tak získává jasný obraz o působení Boží vůle a úloze člověka.

Autor napsal své dílo s úmyslem vést hledajícího člověka blíže ke zdroji všeho života, zpět k Bohu.

Poselství Grálu není základem žádného nového náboženství, nýbrž základem pro cestu jednotlivce, nezávisle na jeho národnosti, rase nebo vyznání. Podporuje člověka v jeho nezávislém myšlení a pomáhá mu vytvořit si vlastní úsudek. Z této půdy může pak vzejít opravdové přesvědčení o existenci duchovního světa a samozřejmá potřeba vydat se cestou vlastního zušlechtění. Tato cesta je prostá, jasná a vyžaduje pouze čisté srdce.

Vydání: audiokniha v MP3 na 5 CD.

Délka 48 hod:06 min


KATEGORIE

Máte nápad, připomínku či vzkaz? Napište nám!

Platební metody

FastCentrik® - Pronájem e-shopu
Provozovatel: Linek, s.r.o., Knihkupectví Chrpa, gen. Fr. Moravce 58, 286 01, Čáslav, telefon: 327314177, knihkupectvichrpa@gmail.com

JavaScript musí být povolen