Váš košík obsahuje
položek
o celkové hodnotě
s DPH
  • Zobrazit

Zbraně druhé světové války

Zbraně druhé světové války Název
0190210Kód:
9788074514661EAN:
978-80-7451-466-1ISBN:

Ottovo nakladatelství

Výrobce:
IHNED k dodáníDostupnost:
499  / ksBěžně s DPH:
249  / ksCena s DPH:
Ušetříte: 250  / ks (50,1%)
Množství:
ks
Zbraně druhé světové války

Popis: Zbraně druhé světové války

Michael E. Haskew je autorem mnoha knih s válečnou tematikou a redaktorem uznávaných periodik věnujících se druhé světové válce. Kniha Zbraně druhé světové války obsahuje přes 300 různých zbraňových systémů, které jsou rozděleny do pěti kapitol: vzdušné síly, obrněná bojová vozidla, dělostřelectvo a rakety, námořní síly a ruční zbraně.
Na jednotlivých dvoustranách jsou pozoruhodným způsobem srovnávány podobné typy zbraní používané v bitvách a vojenských operacích, jako například stíhací letadla během bitvy o Británii, strategické bombardéry z konce války, tanky v bitvě u Kurska, protitankové zbraně během operace v Normandii, nacistické odvetné zbraně, vojenská plavidla během bitvy u ústí Rio de La Plata, letadlové lodě během bitvy u Midway, ruční zbraně během bojů o Okinawu, samopaly v bitvě u Stalingradu či útočné pušky z konce války.
Barevné diagramy slouží k porovnání různých klíčových vlastností (například maximální rychlosti, efektivního dosahu, průraznosti pancíře, kadence střelby, ráže zbraní, kapacity zásobníků či nákladu bomb).


KATEGORIE

Máte nápad, připomínku či vzkaz? Napište nám!

Platební metody

FastCentrik® - Pronájem e-shopu
Provozovatel: Linek, s.r.o., Knihkupectví Chrpa, gen. Fr. Moravce 58, 286 01, Čáslav, telefon: 327314177, knihkupectvichrpa@gmail.com

JavaScript musí být povolen