Váš košík obsahuje
položek
o celkové hodnotě
s DPH
  • Zobrazit

Abeceda bezpečnosti a ochrany zdraví při práci

Abeceda bezpečnosti a ochrany zdraví při práci Název
0286415Kód:
9788075541710EAN:
978-80-7554-171-0ISBN:

ANAG

Výrobce:
IHNED k dodáníDostupnost:
639  / ksBěžně s DPH:
550  / ksCena s DPH:
Ušetříte: 89  / ks (13,9%)
Množství:
ks
Abeceda bezpečnosti a ochrany zdraví při práci

Popis: Abeceda bezpečnosti a ochrany zdraví při práci

Abecedně řazený výklad téměř 400 hesel z oblasti BOZP si za 18 let vydobyl v odborné literatuře nenahraditelné místo u všech, kteří se zabývají bezpečností a ochranou zdraví při práci.

Problematika BOZP od A do Z – podrobně a prakticky
Tato příručka čtenářům umožňuje rychlou orientaci v pojmech, institutech, orgánech, právech a povinnostech různých subjektů v oblasti BOZP a slouží k získání základního přehledu aktuální právní úpravy.

Zaručena aktuálnost legislativního stavu
Připravované 6. vydání této příručky bude nejen aktualizováno podle platného právního řádu, ale i rozšířeno o novinky, které do oblasti BOZP přibyly od jejího 5. vydání v roce 2011.

Podrobněji k obsahu publikace
Jak se osvědčilo, bude pro rychlé vyhledávání opatřeno abecedním rejstříkem hesel a tematickým rejstříkem. Jednotlivá hesla budou opatřena odkazy na příslušné právní předpisy a hesla související. Bude doplněno kompletním přehledem předpisů uvedených v publikaci, výňatky nejdůležitějších předpisů (včetně pracovnělékařských služeb), vzory písemností a dalšími praktickými přílohami. Součástí bude i výběr užitečných webových adres.


KATEGORIE

Máte nápad, připomínku či vzkaz? Napište nám!

Platební metody

FastCentrik® - Pronájem e-shopu
Provozovatel: Linek, s.r.o., Knihkupectví Chrpa, gen. Fr. Moravce 58, 286 01, Čáslav, telefon: 327314177, knihkupectvichrpa@gmail.com

JavaScript musí být povolen