05.05.2013Nebude co jíst, nebudou doktoři, nebudou školy, nebude co na sebe. Ale chlastat se bude stále. Tato kniha vám pomůže si výrobu a konzumaci vlastního výrobku užít a přitom neoslepnout.
Kniha
Jak vypálit lepší slivovici je jedna z dalších knih jejichž boom v před dvaceti lety ostartovala legendární kniha prof. Dyra
Výroba slivovice a jiných pálenek. Fenomén domácího pálení je u nás stará stovky let. Možnost vypálit si doma vlastní kořalku byla vždy závislá na vůli vrchnosti. Současná situace v České republice je polegislativní stránce celkem příznivá. Po metylalkoholové aféře let 2012/2013 každý trochu soudný člověk, který má vlastní zdroj kvalitního ovoce, nutné prostory a alespoň truchu času o vlastním pálení nebo alespoň výrobě vlastního kvalitního kvasu. V tomto jejich snažení, jim právě kniha
Jak vypálit lepší slivovici autora Jaroslava Balaštíka může velmi pomoci.
Pro další informace a objednávku pokračujte
ZDE.