Váš košík obsahuje
položek
o celkové hodnotě
s DPH
  • Zobrazit

Aby porod nebolel

Aby porod nebolel Název
0205679Kód:
9788090576612EAN:
978-80-905766-1-2ISBN:

Kořeny

Výrobce:
IHNED k dodáníDostupnost:
333  / ksBěžně s DPH:
298  / ksCena s DPH:
Ušetříte: 35  / ks (10,5%)
Množství:
ks
Aby porod nebolel

Popis: Aby porod nebolel

Jde především o osobní příběh, na jehož počátku si autorka jako budoucí matka klade otázku: "Proč by měl porod bolet?" Nevšední otázka, za kterou následuje nevšední příběh ženy, maminky, matky.

Publikace upozorňuje například na možnost psychosomatických vlivů při těhotenských, porodních a poporodních potížích či komplikacích, vliv předchozích generací na současné těhotenství, porod, kojení. Zmiňuje téma přirozené antikoncepce a nabízí etymologický výklad. V neposlední řadě připomíná, že těhotenství a porod není nemoc, ale přirozený fyziologický proces.

Kniha si neklade za cíl předkládat jakýsi univerzální porodní návod, konkurovat práci a postupům porodníků, porodních asistentek, dul či jiným spřízněným profesím. Nenajdete v ní ani potravinová doporučení , fyzická cvičení…zkrátka to, co si můžete najít v knihách mnohých úžasných autorek a autorů. Jejím smyslem je předat osobní zkušenost. Nabídnout poněkud jiný úhel pohledu. Představit těhotenství a porod jako práci na sobě.

Z předmluvy Dr. Michela Odenta, světoznámého lékaře a porodníka, autora 13 knih: „Kniha by měla být přivítána jako zlatá příležitost podpořit poznatky moderní fyziologie, která musí čelit tisícům let kulturního podmiňování. Pomůže, abychom si uvědomili změnu paradigmatu týkající se porodního procesu a interpretace bolesti při porodu....“


KATEGORIE

Máte nápad, připomínku či vzkaz? Napište nám!

Platební metody

FastCentrik® - Pronájem e-shopu
Provozovatel: Linek, s.r.o., Knihkupectví Chrpa, gen. Fr. Moravce 58, 286 01, Čáslav, telefon: 327314177, knihkupectvichrpa@gmail.com

JavaScript musí být povolen