Váš košík obsahuje
položek
o celkové hodnotě
s DPH
  • Zobrazit

Bez obilovin, bez bolesti

Bez obilovin, bez bolesti Název
0219105Kód:
9788075541604EAN:
978-80-7554-160-4ISBN:

ANAG

Výrobce:
IHNED k dodáníDostupnost:
349  / ksBěžně s DPH:
300  / ksCena s DPH:
Ušetříte: 49  / ks (14,0%)
Množství:
ks
Bez obilovin, bez bolesti

Popis: Bez obilovin, bez bolesti

Po vzoru knih „Život bez pšenice“ a „Moučný mozek“ se tato kniha zabývá prokázanou souvislostí mezi stravou obsahující lepek a zdravotními obtížemi s následnými chronickými bolestmi a nabízí převratný 30denní bezlepkový program, který vám pomůže vyléčit se zevnitř.

Zbavte se chronických problémů vysazením lepku
Podle zprávy publikované americkým Institutem medicíny trpělo v roce 2011 chronickou bolestí více než 100 milionů Američanů. V mnoha případech je chronická bolest součástí autoimunitního onemocnění a lékaři se až příliš často obrací k zažitému řešení – předepisování léků od bolesti. Všechny tyto léky však nezabírají. Dr. Peter Osborne, přední odborník na potravinové alergie a přecitlivost na lepek, zjistil, že skutečné řešení často spočívá v tom, co jíte.

Znatelné výsledky již během jednoho měsíce!
V této knize autor ukazuje, proč konzumace obilí způsobuje záněty tkání v těle, nedostatečnou tvorbu vitamínů a minerálů a spouští autoimunitní reakci, která je příčinou toho, že si tělo samo škodí. A také poskytuje praktické kroky k nalezení úlevy.
Pomocí jím sestaveného snadno realizovatelného programu bez léků budete schopni odstranit veškeré zdroje lepku a jemu podobných látek, zaznamenáte významné zlepšení během 15 dnů a do 30 dnů odstraníte bolest.


KATEGORIE

Máte nápad, připomínku či vzkaz? Napište nám!

Platební metody

FastCentrik® - Pronájem e-shopu
Provozovatel: Linek, s.r.o., Knihkupectví Chrpa, gen. Fr. Moravce 58, 286 01, Čáslav, telefon: 327314177, knihkupectvichrpa@gmail.com

JavaScript musí být povolen