Váš košík obsahuje
položek
o celkové hodnotě
s DPH
  • Zobrazit

Cestou osudu a náhody

Cestou osudu a náhody Název
0115880Kód:
9788090471405EAN:
978-80-904714-0-5ISBN:

Roman Vehovský

Výrobce:
IHNED k dodáníDostupnost:
399  / ksBěžně s DPH:
371  / ksCena s DPH:
Ušetříte: 28  / ks (7,0%)
Množství:
ks
Cestou osudu a náhody

Popis: Cestou osudu a náhody

Kniha Romana Vehovského Cestou osudu a náhody se liší od ostatních cestopisů jak destinací, tak časovým obdobím. V roce 2002 vyrazil autor s báglem na zádech pozemní cestou přes Indii do Austrálie. Jak sám říká, neměl ponětí, že se cesta protáhne na sedm let.

Vyrazil stopem, se spacákem a „okopírovanými listy školního atlasu“. Spíše než o cestopis se jedná o popis pouti, mozaiku nevšedních příběhů, setkání a zážitků. Na začátku byla inspirace lidmi, kteří svými příběhy ukázali, že cestování není výsadou bohatých.

Nejen mezi řádky se dá vyčíst, že více než peníze je třeba mít k cestování dostatek času. V dnešní době, kdy se čas přepočítává na peníze, je tato kniha klíčkem k poznání ceny přítomného okamžiku. Autor byl na své cestě mnohdy odkázán na přízeň osudu a dobrých lidí. Právě setkání s lidmi je podle Romana Vehovského cennější než štvanice po turistických atrakcích mnohdy postrádající jakékoliv poznání.

Kniha je bohatě doplněna ojedinělými fotografiemi autora.


KATEGORIE

Máte nápad, připomínku či vzkaz? Napište nám!

Platební metody

FastCentrik® - Pronájem e-shopu
Provozovatel: Linek, s.r.o., Knihkupectví Chrpa, gen. Fr. Moravce 58, 286 01, Čáslav, telefon: 327314177, knihkupectvichrpa@gmail.com

JavaScript musí být povolen