Váš košík obsahuje
položek
o celkové hodnotě
s DPH
  • Zobrazit

Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů

Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů Název
0242659Kód:
9788090382084EAN:
978-80-903820-8-4ISBN:

Forsapi

Výrobce:
IHNED k dodáníDostupnost:
143  / ksBěžně s DPH:
123  / ksCena s DPH:
Ušetříte: 20  / ks (14,0%)
Množství:
ks
Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů

Popis: Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů

Publikace vás naučí jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelnost a využitelnost živin (bílkovin, tuků, sacharidů, minerálních látek) i látek ochranných (zejména vitaminů). Dozvíte se, jak žádoucím způsobem ovlivnit senzorické vlastnosti jídla. V knížce je popsána předběžná úprava potravin, jednotlivé postupy při tepelné úpravě (vaření, dušení, pečení, opékání, grilování, smažení, pražení a mikrovlnný ohřev), použití nízkých teplot (chlazení a mražení) a změny, ke kterým při nich dochází. Pozornost je věnována i dohotovování pokrmů, zahušťování, úpravě na talíři, volbě správné teploty atd. Průvodce očkováním. Máme se bát chřipky?

Další produkty
splňující následující kritéria
Edice: Stručné informace pro pacienty
Dieta při antikoagulační léčbě
 

Dieta při antikoagulační léčbě

Petr Kessler; Pavel Kohout; Lucie Růžičková
Svazek I.
Forsapi, edice Stručné informace pro pacienty
Kniha, čeština, 60 stran
0176134Kód:
IHNED k dodáníDostupnost:
s DPH: 119 

ks

KATEGORIE

Máte nápad, připomínku či vzkaz? Napište nám!

Platební metody

FastCentrik® - Pronájem e-shopu
Provozovatel: Linek, s.r.o., Knihkupectví Chrpa, gen. Fr. Moravce 58, 286 01, Čáslav, telefon: 327314177, knihkupectvichrpa@gmail.com

JavaScript musí být povolen