Váš košík obsahuje
položek
o celkové hodnotě
s DPH
  • Zobrazit

Čtěte, pokud chcete dobýt Instagram

Čtěte, pokud chcete dobýt Instagram Název
0252660Kód:
9788074133688EAN:
978-80-7413-368-8ISBN:

Zoner Press

Výrobce:
IHNED k dodáníDostupnost:
280  / ksBěžně s DPH:
241  / ksCena s DPH:
Ušetříte: 39  / ks (13,9%)
Množství:
ks
Čtěte, pokud chcete dobýt Instagram

Popis: Čtěte, pokud chcete dobýt Instagram

Dávat fotky na Instagram je jednoduché. Proto je tato síť tak oblíbená. Pokud ale chcete, aby se vaše snímky dostaly i mezi širší publikum než jen pár kamarádů, už tak snadné to není. Musíte mít plán, musíte mít odhodlání a samozřejmě také dobré fotografie. Se vším vám pomůže kniha Čtěte, pokud chcete dobýt Instagram.

Většina lidí používá Instagram a další podobné aplikace k šíření svých zážitků mezi přátele. Věděli jste ale, že se dá Instagramem živit? A to docela dobře. Je snad něco, co by možnosti dnešní doby vystihovalo lépe, než životní styl složený z cestování, focení, sdílení zážitků s ostatními a za to vše být finančně odměňován?

Ale ať už plánujete tuto Instagramovou hru rozjet naplno a aspirujete na to, stát se další @ALADYINLONDON nebo @DANIELLEPEAZER, nebo jen chcete sdílet zážitky z cest s přáteli po celém světě, kniha Čtěte, pokud chcete dobýt Instagram je dobrým zdrojem informací. 50 světoznámých instagramerů se s vámi podělí o způsob, jakým k Instagramu přistupují oni. Prozradí vám základní vlastnosti fungujícího profilu i své vlastní tipy na to, jak profil a fotografie posunout o úroveň výš. Dostanete odpověď mimo jiné na to:

  • Jaké fotografie jsou ty pravé,
  • kdy a jak je nahrávat,
  • v jakém jazyce,
  •  jak komunikovat s ostatními na Instagramu,
  • jak se dostat mezi Doporučené uživatele,
  • jak se dostat do hledáčku firem a agentur
  • a mnoho dalšího.

V českém vydání knihy také najdete exkluzivní část, ve které se vám stejným způsobem představí sedm instagramerů z Česka. Ti vám řeknou, jak vše funguje u nás a co od Instagramu může očekávat našinec.


KATEGORIE

Máte nápad, připomínku či vzkaz? Napište nám!

Platební metody

FastCentrik® - Pronájem e-shopu
Provozovatel: Linek, s.r.o., Knihkupectví Chrpa, gen. Fr. Moravce 58, 286 01, Čáslav, telefon: 327314177, knihkupectvichrpa@gmail.com

JavaScript musí být povolen