Váš košík obsahuje
položek
o celkové hodnotě
s DPH
  • Zobrazit

Dobrodružné hry a cvičení v přírodě

Dobrodružné hry a cvičení v přírodě Název
0163298Kód:
9788026206286EAN:
978-80-262-0628-6ISBN:

PORTÁL

Výrobce:
IHNED k dodáníDostupnost:
319  / ksBěžně s DPH:
274  / ksCena s DPH:
Ušetříte: 45  / ks (14,1%)
Množství:
ks
Dobrodružné hry a cvičení v přírodě

Popis: Dobrodružné hry a cvičení v přírodě

Soubor s téměř 200 náměty na nejrůznější typy her představuje všestranný program pro pobyt v přírodě. Tradiční zásobu her učitelů a vedoucích obohatí kniha nejen o náměty na hry, ale především o nový způsob motivování hráčů a hodnocení her. Největším přínosem uvedených činností je důraz na spolupráci, vzájemný kontakt, důvěru a řešení problémů. Úvodní část pojednává o významu hry a dobrodružství ve výchově a při rozvoji osobnosti a vzájemných vztahů ve skupině. Seznamuje také s novými trendy, vysvětluje základní pravidla pro přípravu a vedení her i zásady bezpečnosti.

Hlavní část knihy tvoří hry, které představují všestranný program pro pobyt v přírodě, mnohé z nich však lze hrát i v místnosti. Hry seznamovací, kontaktní, soutěživé, rozvíjející vzájemnou důvěru, orientované na řešení problémů, ekohry, dramatizace zážitků a závěrečné ceremoniály pomáhají z pobytu v přírodě vytěžit přínosné a nezapomenutelné zážitky.


KATEGORIE

Máte nápad, připomínku či vzkaz? Napište nám!

Platební metody

FastCentrik® - Pronájem e-shopu
Provozovatel: Linek, s.r.o., Knihkupectví Chrpa, gen. Fr. Moravce 58, 286 01, Čáslav, telefon: 327314177, knihkupectvichrpa@gmail.com

JavaScript musí být povolen