Váš košík obsahuje
položek
o celkové hodnotě
s DPH
  • Zobrazit

Fi a Flo

Fi a Flo Název
0278429Kód:
9788026214021EAN:
978-80-262-1402-1ISBN:

PORTÁL

Výrobce:
IHNED k dodáníDostupnost:
275  / ksBěžně s DPH:
237  / ksCena s DPH:
Ušetříte: 38  / ks (13,8%)
Množství:
ks
Fi a Flo

Popis: Fi a Flo

Kniha zkušené autorské dvojice doplňuje jejich dvě velmi úspěšné předchozí knihy, Výři nesýčkují a Strasti zkoušeného Standy, a zaměřuje se tentokrát na obtížnou a cvičebními materiály opomíjenou oblast, jíž je skloňování podstatných jmen, které se probírá ve 4. třídě. Knihu tvoří napínavý příběh s prvky sci-fi, v němž vedle dětí vystupují mimozemšťanky Fi a Flo. V jednotlivých příbězích je zvýrazněno vždy jedno vzorové slovo, které se v kapitole objeví ve všech pádech. Děti se tak učí ztotožnit slovo se vzorem a upevnit jeho skloňování nebo chápat rozdíly mezi stejně znějícími tvary (pávi / pávy). Po každé kapitole následuje tabulka daného vzoru s komentářem, zákeřné dvojice a upozornění na problémy, které ze systému skloňování vycházející. Součástí knihy je i přehledný „vzorový mlýn“ na určení vzorů jednotlivých slov.

Lenka Zemanová je učitelka a autorka knih Madlenka a brejličky, Výři nesýčkují a Strasti zkoušeného Standy. Michaela Bergmannová ilustrovala řadu knih Portálu, například Logopedické pohádky, V zoo není žádná nuda, Po stopách Karla IV. nebo Po stopách baroka v Čechách.


KATEGORIE

Máte nápad, připomínku či vzkaz? Napište nám!

Platební metody

FastCentrik® - Pronájem e-shopu
Provozovatel: Linek, s.r.o., Knihkupectví Chrpa, gen. Fr. Moravce 58, 286 01, Čáslav, telefon: 327314177, knihkupectvichrpa@gmail.com

JavaScript musí být povolen