Váš košík obsahuje
položek
o celkové hodnotě
s DPH
  • Zobrazit

Jednoduše buďte šťastní

Jednoduše buďte šťastní Název
0128690Kód:
9788072637454EAN:
978-80-7263-745-4ISBN:

ANAG

Výrobce:
IHNED k dodáníDostupnost:
379  / ksBěžně s DPH:
326  / ksCena s DPH:
Ušetříte: 53  / ks (14,0%)
Množství:
ks
Jednoduše buďte šťastní

Popis: Jednoduše buďte šťastní

Pierre Franckh ve své nové knize Jednoduše buďte šťastní ukazuje cestu, jak může každý člověk posílit svůj charakter, nově definovat hodnotový systém a vystoupit z nekonečného kolotoče negativních myšlenek a emocí. Radost, láska, štěstí – to jsou základní lidské potřeby.

Jak být šťastný?
7 klíčů k lehkosti bytí může odemknout dveře k takovému životu, jaký si přejí všichni: proces vytvářející radost – sobě samému a svým blízkým. Pierre Franckh podporuje myšlenku, že abychom byli šťastní, musíme pro to sami něco udělat, a má dostatek zkušeností, aby každému umožnil najít vlastní cestu ke štěstí. Proto je jeho kniha plná návodů. Autor poskytuje mnoho podnětů pro lepší poznání vlastních postojů a jejich přijetí jako základu k novému uspořádání života. Cenná podpora pro všechny, kteří hledají radu a ještě nevzdali naději na to „být jednoduše šťastní“. Štěstí se totiž může naučit každý.

České webové stránky Pierra Franckha
Navštivte také webové stránky Pierra Franckha v češtině na adrese www.pierre-franckh.cz. Dozvíte se na nich vše o již vydaných i připravovaných publikacích, najdete na nich aktuální informace o chystaném semináři Pierra Franckha v Praze i podrobnější informace z jeho životopisu.


KATEGORIE

Máte nápad, připomínku či vzkaz? Napište nám!

Platební metody

FastCentrik® - Pronájem e-shopu
Provozovatel: Linek, s.r.o., Knihkupectví Chrpa, gen. Fr. Moravce 58, 286 01, Čáslav, telefon: 327314177, knihkupectvichrpa@gmail.com

JavaScript musí být povolen