Váš košík obsahuje
položek
o celkové hodnotě
s DPH
  • Zobrazit

Jídlo na prvním místě

Jídlo na prvním místě Název
0218289Kód:
9788075550187EAN:
978-80-7555-018-7ISBN:

Jan Melvil publishing

Výrobce:
IHNED k dodáníDostupnost:
379  / ksBěžně s DPH:
326  / ksCena s DPH:
Ušetříte: 53  / ks (14,0%)
Množství:
ks
Jídlo na prvním místě

Popis: Jídlo na prvním místě

Všichni víme, že jídlo ovlivňuje kvalitu našeho života – ale jak velkou moc vlastně má? Melissa a Dallas vás přesvědčí, že mimořádnou! Jídlo na prvním místě je přehledný, čtivý a srozumitelný návod na přechod k paleo stravě, díky kterému konečně pochopíte vzájemné reakce inzulínu, leptinu, kortizolu a glukagonu. Autoři vám na podkladě vědeckých výzkumů a zkušeností desetitisíců jejich čtenářů předvedou, proč sacharidy v naší stravě nejsou tím nejpříznivějším palivem a že důmyslně sestavený jídelníček Whole30 je nejlepším způsobem, jak jíst a uzdravit se. Už během 30 dnů po změně stravovacího plánu sestaveného podle jejich instrukcí dochází ke zlepšení stavu mnoha chronických, obtížně léčitelných onemocnění.

Nejedná se o další módní dietu, ale návrat k průmyslově nezpracovaným základním potravinám a nízkosacharidovému složení pokrmů. Možná jste se už setkali s výrazem paleo strava, nicméně Dallas Hartwig a Melissa Hartwigová dogmaticky netrvají na argumentech týkajících se vědomostí o složení stravy v paleolitu.

Kniha vysvětluje nejen teoretické výhody přechodu na nový systém výběru potravin, ale nabízí i praktický postup, jak životní změnu začít. Množství receptů a tipů je doplněno vysvětlením, jak na jednotlivá jídla reaguje naše tělo, obsahuje i kapitoly věnované vegetariánům, těhotným, sportovcům a dětem.


KATEGORIE

Máte nápad, připomínku či vzkaz? Napište nám!

Platební metody

FastCentrik® - Pronájem e-shopu
Provozovatel: Linek, s.r.o., Knihkupectví Chrpa, gen. Fr. Moravce 58, 286 01, Čáslav, telefon: 327314177, knihkupectvichrpa@gmail.com

JavaScript musí být povolen