Váš košík obsahuje
položek
o celkové hodnotě
s DPH
  • Zobrazit

Kniha čínského umění léčby

Kniha čínského umění léčby Název
Li Wu Autoři
0142008Kód:
9788072638062EAN:
978-80-7263-806-2ISBN:

ANAG

Výrobce:
IHNED k dodáníDostupnost:
399  / ksBěžně s DPH:
343  / ksCena s DPH:
Ušetříte: 56  / ks (14,0%)
Množství:
ks
Kniha čínského umění léčby

Popis: Kniha čínského umění léčby

Použijte prastaré, cenné léčivé znalosti ze střední říše. Ústředním bodem tradiční čínské medicíny (TCM) – exaktní a systematické vědy a celostně orientované léčebné metody – je povzbuzování životní energie čchi.

Tradiční čínská × západní medicína – spojenci, ne protiklady
Léčebné umění Dálného východu jako účinná alternativa či doplněk západní školské medicíny se osvědčilo jak při ošetřování každodenních potíží, tak i při léčbě obtížně léčitelných symptomů, jakými jsou bolesti, onemocnění systému látkové výměny a různé organické i duševní poruchy.

Staletími prověřené léčebné metody mohou pomoci i vám
Posilujte i vy svou životní energii čchi podle základních pravidel lékařů starověké Číny, kteří svého času dopomáhali císařům k dlouhému a zdravému životu, a poznejte díky této knize základní principy čínské medicíny, působení jin a jang, pět elementů a akupunkturní body. Ošetřujte se jednoduše a účinně – akupresura, léčebné recepty a čínské čaje, bylinné přípravky, pohybová cvičení a meditace, masáže k rozproudění čchi a chutná, zdravá strava vám pomohou udržet si zdraví a vyléčit se z potíží.

Kniha obsahuje CD s meditacemi
Součástí Knihy čínského umění léčby je také CD s namluvenými meditacemi.


KATEGORIE

Máte nápad, připomínku či vzkaz? Napište nám!

Platební metody

FastCentrik® - Pronájem e-shopu
Provozovatel: Linek, s.r.o., Knihkupectví Chrpa, gen. Fr. Moravce 58, 286 01, Čáslav, telefon: 327314177, knihkupectvichrpa@gmail.com

JavaScript musí být povolen