Váš košík obsahuje
položek
o celkové hodnotě
s DPH
  • Zobrazit

Léčba kočkou

Léčba kočkou Název
0300110Kód:
9788075462190EAN:
978-80-7546-219-0ISBN:

Fortuna Libri

Výrobce:
IHNED k dodáníDostupnost:
349  / ksBěžně s DPH:
300  / ksCena s DPH:
Ušetříte: 49  / ks (14,0%)
Množství:
ks
Léčba kočkou

Popis: Léčba kočkou

Ve své nové knížce autorka vypráví o historii zdomácnění koček i o tom, proč si kočka i po své domestikaci uchovává velkou míru nezávislosti a svobody. O tom, jak s námi kočky komunikují hlasem i řečí těla i jak dokáží léčit. 

Vedle úsměvných kočičích historek se čtenář dočká i příběhů velice dojemných a citlivých. O hloubce kočičí duše, o její empatii. Po přečtení knihy možná uvěří tomu, že kočky mají schopnost nahlédnout nejen do světa lidí…

Kniha jistě udělá radost nejen milovníkům koček, ale také těm, kdo se zajímají o alternativní terapie a přírodní energie.

Olga Krumlovská, novinářka a astroložka, autorka mnoha knih o józe, magických místech, astrologii a léčitelství, přichází s knihou o zázračné léčivé schopnosti jejích oblíbených domácích mazlíčků – koček. S léčivou schopností těchto zvířat má cenné zkušenosti zejména díky svému autistickému synovi a také díky zdravotním problémům, které překonala hlavně, jak říká, díky své kočce Mao.

 

 

 

Když získáte lásku kočky, najdete v ní kamarádku, léčitele a ochránce, který se nelekne žádných překážek.


KATEGORIE

Máte nápad, připomínku či vzkaz? Napište nám!

Platební metody

FastCentrik® - Pronájem e-shopu
Provozovatel: Linek, s.r.o., Knihkupectví Chrpa, gen. Fr. Moravce 58, 286 01, Čáslav, telefon: 327314177, knihkupectvichrpa@gmail.com

JavaScript musí být povolen