Váš košík obsahuje
položek
o celkové hodnotě
s DPH
  • Zobrazit

Matematika pro střední školy 7.díl A Učebnice

Matematika pro střední školy 7.díl A Učebnice Název
0202627Kód:
9788073582364EAN:
978-80-7358-236-4ISBN:

didaktis

Výrobce:
IHNED k dodáníDostupnost:
199  / ksBěžně s DPH:
179  / ksCena s DPH:
Ušetříte: 20  / ks (10,1%)
Množství:
ks
Matematika pro střední školy 7.díl A Učebnice

Popis: Matematika pro střední školy 7.díl A Učebnice

Sedmý díl učebnicové řady je tvořen dvěma částmi – analytickou geometrií v rovině (část A) a analytickou geometrií v prostoru (část B).

Část A je věnována práci se souřadnicemi, operacím s vektory a rovnicím lineárních útvarů v rovině. Jde o učivo, jež je pro žáky středních škol zcela nové. Velmi podrobně zpracovaná středoškolská učebnice. Veškeré učivo je v ní důkladně vysvětleno a doplněno velkým počtem řešených úloh s komentáři k řešení. 

Učebnice je koncipována tak, aby s ní žák mohl pracovat i jako samouk a vlastním tempem. Přispívá k tomu výklad jdoucí krok po kroku, doplněný množstvím řešených úloh s komentáři. První celek se zaměřuje na souřadnice, vektory a popis přímek pomocí jejich rovnic a velká pozornost je věnována i určování vzájemné polohy útvarů a jejich metrickým vlastnostem. Druhý celek se zabývá kuželosečkami. Toto učivo sice není obsahem RVP pro střední odborné vzdělávání, přesto je na mnoha školách vyučováno.

Učebnicová sada Matematika pro střední školy – 7. díl, část A je členěna do těchto tematických celků:

  • Analytická geometrie v rovině (Souřadnice, Vektory, Odchylka vektorů, Rovnice přímky v rovině, Polohové úlohy v rovině, Metrické úlohy v rovině)
  • Kuželosečky (Kružnice, Elipsa, Hyperbola, Parabola)

Analytická geometrie v rovině


KATEGORIE

Máte nápad, připomínku či vzkaz? Napište nám!

Platební metody

FastCentrik® - Pronájem e-shopu
Provozovatel: Linek, s.r.o., Knihkupectví Chrpa, gen. Fr. Moravce 58, 286 01, Čáslav, telefon: 327314177, knihkupectvichrpa@gmail.com

JavaScript musí být povolen