Váš košík obsahuje
položek
o celkové hodnotě
s DPH
  • Zobrazit

Microsoft Office 2000 a XP

Microsoft Office 2000 a XP Název
0011197Kód:
9788072267132EAN:
80-7226-713-2ISBN:

COMPUTER PRESS

Výrobce:
IHNED k dodáníDostupnost:
267  / ksBěžně s DPH:
169  / ksCena s DPH:
Ušetříte: 98  / ks (36,7%)
Množství:
ks
Microsoft Office 2000 a  XP

Popis: Microsoft Office 2000 a XP

"Microsoft Office 2000 & XP - Podrobná uživatelská příručka : Městecký Petr"


     Pracujete s některým z programů kancelářského balíku Microsoft Office, ale chtěli byste se naučit ovládat i ostatní a pochopit, k čemu jsou dobré? Nechcete si přitom kupovat množství příruček, které stejně plně nevyužijete? Potřebě čtenářů, kteří musí rychle proniknout do práce s některým z programů jako jsou Word, Excel, Outlook, Access nebo PowerPoint vychází vstříc tato kniha.

V úvodu, který mohou zkušenější uživatelé přeskočit, se seznámíte se společnými vlastnostmi programů Microsoft, se základy jejich ovládání a s jejich možnou spoluprací. Pak následují kapitoly věnované jednotlivým programům, v nichž se naučíte programy ovládat do té míry, abyste si byli schopni poradit s úkoly a problémy, které vám přinese každodenní praxe.

Z obsahu:

  • Microsoft Word – psaní textu, výběr písma, formátování, tabulátory, sloupcový text, poznámky pod čarou, práce s tabulkami, kontrola pravopisu, tisk.
  • Microsoft Excel – zadávání dat, vytváření a úprava tabulek, vzorce, grafy, práce se seznamy, tisk.
  • Microsoft Outlook – práce s elektronickou poštou, kalendář, kontakty, úkoly, vyhledávání emailů, tisk.
  • Microsoft Access – vytváření tabulek a datových listů, hledání, filtrovaní a řazení dat, dotazy, formuláře, tvorba sestav.
  • Microsoft PowerPoint – vytváření prezentace, práce se snímky, zadávání textu a obrázků, úprava vzhledu prezentace, doplnění zvuku, videa nebo animací, předvádění nebo tisk výsledku.

KATEGORIE

Máte nápad, připomínku či vzkaz? Napište nám!

Platební metody

FastCentrik® - Pronájem e-shopu
Provozovatel: Linek, s.r.o., Knihkupectví Chrpa, gen. Fr. Moravce 58, 286 01, Čáslav, telefon: 327314177, knihkupectvichrpa@gmail.com

JavaScript musí být povolen