Váš košík obsahuje
položek
o celkové hodnotě
s DPH
  • Zobrazit

Pravidla pozitivního sobectví

Pravidla pozitivního sobectví Název
0180476Kód:
9788024751887EAN:
978-80-247-5188-7ISBN:

GRADA

Výrobce:
IHNED k dodáníDostupnost:
199  / ksBěžně s DPH:
70  / ksCena s DPH:
Ušetříte: 129  / ks (64,8%)
Množství:
ks
Pravidla pozitivního sobectví

Popis: Pravidla pozitivního sobectví

Buďte spokojenější s deseti pravidly pozitivního sobectví! A zkrátka nepřijdou ani vaši blízcí. Pozitivní sobectví vychází z myšlenky, že pokud máme být nějak prospěšní svému okolí, musíme v první řadě umět pečovat sami o sebe.

Autorka staví na pozitivní psychologii a inspiruje se mnoha dalšími vlivy a učeními. Prostřednictvím zajímavých příběhů a tipů vám ukáže, jak si nejlépe poradit s nejčastějšími životními situacemi – od partnerství, splnění životních přání a uspořádání domova přes práci až po krásu či zdraví. Může vás inspirovat, i pokud řešíte některé neblahé následky současného životního stylu, jako jsou třeba úzkosti, potíže se sebevědomím nebo přemíra stresu.

Díky knížce si snáze srovnáte priority, zlepšíte své vztahy a vykročíte za splněním svých snů. Do života vám přinese lehkost, volnost a radost. Začnete vnímat sami sebe jako autory svých životních příběhů a budete se tak moci stát pevnými body v příbězích jiných. Smysl pozitivního sobectví je tak ve své podstatě nesobecký.

Každý píšeme svůj vlastní příběh, tak ať stojí za vyprávění!


KATEGORIE

Máte nápad, připomínku či vzkaz? Napište nám!

Platební metody

FastCentrik® - Pronájem e-shopu
Provozovatel: Linek, s.r.o., Knihkupectví Chrpa, gen. Fr. Moravce 58, 286 01, Čáslav, telefon: 327314177, knihkupectvichrpa@gmail.com

JavaScript musí být povolen