Váš košík obsahuje
položek
o celkové hodnotě
s DPH
  • Zobrazit

Radost z mála

Radost z mála Název
0219025Kód:
9788075540928EAN:
978-80-7554-092-8ISBN:

ANAG

Výrobce:
IHNED k dodáníDostupnost:
299  / ksBěžně s DPH:
257  / ksCena s DPH:
Ušetříte: 42  / ks (14,0%)
Množství:
ks
Radost z mála

Popis: Radost z mála

Mít méně věcí je klíčem ke štěstí. Cítili jste někdy pocit zaplavení věcmi namísto radosti z veškerého toho majetku? Přejete si tajně, aby přišla vichřice a všechno harampádí z vašeho domu odnesla? Pokud ano, je čas zjednodušit si život!

Nenechte se zahlcovat věcmi, osvoboďte se od nich!
Kniha Radost z mála je zábavný, veselý průvodce minimalistickým způsobem života. V první části najdete inspirativní povzbuzující text o radosti a odměně plynoucí ze zmenšování množství věcí. Druhá část nabízí metody zefektivnění: deset jednoduchých kroků, jak zbavit váš dům přebytečných věcí. Třetí část jde místnost po místnosti a popisuje konkrétní způsoby, jak se s každou vypořádat. A čtvrtá část vám pomůže zredukovat seznam úkolů, získat tak více volného času a vysvětlí, jak můžeme úsporou místa chránit planetu.

Vykročte do spokojenějšího života bez zbytečné zátěže
Jste připraveni zbavit se nepotřebných věcí? Stačí otevřít tuto knihu a objevíte jednodušší a efektivnější cestu pro váš klidnější život.


KATEGORIE

Máte nápad, připomínku či vzkaz? Napište nám!

Platební metody

FastCentrik® - Pronájem e-shopu
Provozovatel: Linek, s.r.o., Knihkupectví Chrpa, gen. Fr. Moravce 58, 286 01, Čáslav, telefon: 327314177, knihkupectvichrpa@gmail.com

JavaScript musí být povolen