Váš košík obsahuje
položek
o celkové hodnotě
s DPH
  • Zobrazit

Správní věda - Teorie veřejné správy

Správní věda Název
0171470Kód:
9788074785610EAN:
978-80-7478-561-0ISBN:

Wolters Kluwer

Výrobce:
IHNED k dodáníDostupnost:
455  / ksBěžně s DPH:
150  / ksCena s DPH:
Ušetříte: 305  / ks (67,0%)
Množství:
ks
Správní věda - Teorie veřejné správy

Popis: Správní věda - Teorie veřejné správy

Oblíbená vysokoškolská učebnice Správní věda vychází již ve čtvrtém, aktualizovaném a doplněném vydání.

Kniha systematicky vysvětluje základní instituty veřejné správy, historii jejího studia, charakter úkolů veřejné správy a zásady jejich transformace do organizačních struktur, rozhodovací procesy ve veřejné správě, organizaci a principy výstavby veřejné správy, personální zabezpečení výkonu veřejné správy, kontrolu a hodnocení veřejné správy. Zvláštní pozornost je věnována výstavbě a reformě české veřejné správy.

Nově byla kniha doplněna o kapitolu o moderních metodách řízení ve veřejné správě, jako je New Public Management, metoda Balance Scorecard, Benchmarking, Model CAF atd. (Marek Pavlík), a o přehled základních evropských modelů veřejné správy, zejména o charakteristiku evropského a britského modelu správy (Martin Kavěna).

Učebnice je vhodná pro školy se zaměřením studia na správu a management a je účelným doplňkem studia správního práva na právnických fakultách.


KATEGORIE

Máte nápad, připomínku či vzkaz? Napište nám!

Platební metody

FastCentrik® - Pronájem e-shopu
Provozovatel: Linek, s.r.o., Knihkupectví Chrpa, gen. Fr. Moravce 58, 286 01, Čáslav, telefon: 327314177, knihkupectvichrpa@gmail.com

JavaScript musí být povolen