Váš košík obsahuje
položek
o celkové hodnotě
s DPH
  • Zobrazit

Ulice Záhadných tajemství

Ulice Záhadných tajemství Název
0200158Kód:
9788020717009EAN:
978-80-207-1700-9ISBN:

ODEON

Výrobce:
IHNED k dodáníDostupnost:
399  / ksBěžně s DPH:
343  / ksCena s DPH:
Ušetříte: 56  / ks (14,0%)
Množství:
ks
Ulice Záhadných tajemství

Popis: Ulice Záhadných tajemství

Čtrnáctiletý chlapec Juan Diego, který se narodil a vyrůstal na skládce odpadů v mexické Oaxace, má třináctiletou sestru Lupe. Dívka je přesvědčená, že zná svou vlastní i bratrovou budoucnost. Je také čtenářka myšlenek – ví, co si myslí většina lidí… Jako starší muž cestuje Juan na Filipíny, ale cestují s ním i jeho sny a vzpomínky. Jak stárneme, žijeme často ve svých snech a vzpomínkách intenzivněji než v přítomnosti. Ulice Záhadných tajemství je příběh o tom, co se přihodí Juanovi na Filipínách: kde se minulost srazí s jeho budoucností.

Prolínáním příběhů z minulosti a současnosti vytváří Irving složitý, mnohovrstevnatý román, který pokrývá široký intelektuální, morální a emocionální prostor; výsledkem je však ten nejprostší, nejsmutnější a nejpodivuhodnější příběh člověka, příběh o tom, čeho se nejvíc bojíme: nacházíme lidi, které milujeme, a pak je ztrácíme.


KATEGORIE

Máte nápad, připomínku či vzkaz? Napište nám!

Platební metody

FastCentrik® - Pronájem e-shopu
Provozovatel: Linek, s.r.o., Knihkupectví Chrpa, gen. Fr. Moravce 58, 286 01, Čáslav, telefon: 327314177, knihkupectvichrpa@gmail.com

JavaScript musí být povolen