Váš košík obsahuje
položek
o celkové hodnotě
s DPH
  • Zobrazit

Uzdravení bez léků a bez lékařů

Uzdravení bez léků a bez lékařů Název
0117178Kód:
9788087067260EAN:
978-80-87067-26-0ISBN:

RYBKA PUBLISHERS

Výrobce:
IHNED k dodáníDostupnost:
268  / ksBěžně s DPH:
248  / ksCena s DPH:
Ušetříte: 20  / ks (7,5%)
Množství:
ks
Uzdravení bez léků a bez lékařů

Popis: Uzdravení bez léků a bez lékařů

Stres, deprese a úzkost patří mezi nejrozšířenější neduhy moderní civilizace. Počet lidí trpících psychickými potížemi každoročně narůstá. Věhlasný psychiatr a neurolog David Servan-Schreiber, otec tzv. „medicíny emocí“, ve své knize Uzdravení bez léků a bez lékařů dokládá, že depresi, úzkost a stres lze vyléčit bez psychoterapie a antidepresiv. Jeho „medicína emocí“ využívající sedmi základních metod inspirovaných jak tradičním lékařstvím, tak výdo­- byt­ky moderní vědy, si získala uznání mezi laickou i odbornou veřejností po celém světě a jeho kniha Uzdravení bez léků a bez lékařů se stala mezinárodním bestsellerem – byla přeložena do 26 jazyků a její celkové prodeje přesáhly šest set tisíc výtisků.

Autor ukazuje, že klasická západní medicína sice vítězí na celé čáře v léčbě akutních onemocnění, ale u chronických chorob včet­ně úzkostí a deprese dosud často selhává. Schreiber během svého výzkumu došel k závěru, že uvnitř mozku se ukrývá ještě jeden mozek – „mozek emoční“, který kontroluje veškeré funkce ovlivňující naši psychiku. Emoční mozek řídí vše, co se podílí na psychické, ale z velké části i na fyzické pohodě: srdeční činnost, krevní tlak, hormony, zažívací ústrojí a dokonce i imunitní systém. Poruchy psychického zdraví jsou právě důsled­- kem špatného fungování emočního mozku.

Metody, které autor předkládá a jejichž účinnost dokládá četnými příklady z vlastní zkušenosti, jsou založeny na přirozených samoléčících mechanismech, které v sobě může každý člověk zmobilizovat, aby se zbavil deprese, úzkosti či stresu – bez léků a bez lékařů.

„Za dvacet let studia medicíny a praxe zejména na velkých západních univerzitách, ale také u tibetských lékařů a indianských šamanů jsem objevil určité metody, které se osvědčily mým pacientům i mně samému. K vlastnímu překvapení jsem zjistil, že ne-jsou totožné s těmi, kterým jsem se učil na univerzitě, tedy že nejde o léky ani o psychoanalýzu.“


KATEGORIE

Máte nápad, připomínku či vzkaz? Napište nám!

Platební metody

FastCentrik® - Pronájem e-shopu
Provozovatel: Linek, s.r.o., Knihkupectví Chrpa, gen. Fr. Moravce 58, 286 01, Čáslav, telefon: 327314177, knihkupectvichrpa@gmail.com

JavaScript musí být povolen