Váš košík obsahuje
položek
o celkové hodnotě
s DPH
  • Zobrazit

Velká kniha bylinek

Velká kniha bylinek Název
0136926Kód:
9788025610350EAN:
978-80-256-1035-0ISBN:

Svojtka

Výrobce:
IHNED k dodáníDostupnost:
299  / ksBěžně s DPH:
272  / ksCena s DPH:
Ušetříte: 27  / ks (9,0%)
Množství:
ks
Velká kniha bylinek

Popis: Velká kniha bylinek

Historie bylinek je stejně stará jako historie lidstva, protože je lidé používají od dávných dob. Tato kniha je všestranným průvodcem jejich světem, který obsahuje více než 600 fotografií a obrázků a nabízí nám praktické rady týkající se všech aspektů pěstování bylinek, budování vlastních bylinkových zahrad, vytváření dekorativních záhonů apod.

Pro snadnou orientaci a identifikaci rostlin v něm najdeme botanický abecední rejstřík s fotografiemi a podrobnými popisky, návody k pěstování i informacemi o použití. V knize je 40 návodů a tipů na zhotovení snadno vyrobitelných dárků z bylinek, návody na výrobu přísad do koupele i přírodních kosmetických přípravků a samozřejmě i více než 80 vynikajících a neobvyklých receptů pro všechny milovníky kuchyně. Zkusme si vyrobit z vlastnoručně vypěstovaných bylinek bazalkovou vodu nebo uvolňující čaj z tymiánu a měsíčku, pochutnejme si na kuřecích stehýnkách v medovém těstíčku s koriandrem! Pro bylinky se v minulosti vedly i války a dobývaly země. Nám bude stačit vrátit se ke znalostem našich předků, abychom dospěli ke zjištění, že bylinkářství není jen výstřední pověrčivost.


KATEGORIE

Máte nápad, připomínku či vzkaz? Napište nám!

Platební metody

FastCentrik® - Pronájem e-shopu
Provozovatel: Linek, s.r.o., Knihkupectví Chrpa, gen. Fr. Moravce 58, 286 01, Čáslav, telefon: 327314177, knihkupectvichrpa@gmail.com

JavaScript musí být povolen