Váš košík obsahuje
položek
o celkové hodnotě
s DPH
  • Zobrazit

Výři nesýčkují

Výři nesýčkují Název
0123055Kód:
9788073679897EAN:
978-80-7367-989-7ISBN:

PORTÁL

Výrobce:
IHNED k dodáníDostupnost:
255  / ksBěžně s DPH:
237  / ksCena s DPH:
Ušetříte: 18  / ks (7,1%)
Množství:
ks
Výři nesýčkují

Popis: Výři nesýčkují

Výři nesýčkují

U této velmi úspěšné a žádané knihy, která je ke dni 19.1.2013 zcela vyprodána, je již naplánováno nové vydání. Knihy z tohoto vydání budou k dispozici od 10. února 2013.
(Aktualizováno 20.1.2013)


Knížka předkládá malým i velkým čtenářům osm veselých povídek (podle osmi českých obojetných souhlásek), které jsou výjimečné tím, že v sobě vždy obsahují všechna vyjmenovaná slova pro určitou hlásku a navíc se hemží spoustou dalších slov s měkkými či tvrdými i/y.



 Po povídce doprovázené obrázky následuje text povídky s vynechávkami pro doplnění i/y, přehled vyjmenovaných slov, slov příbuzných a odvozených, objasnění „zapeklitých výrazů“, slov stejně či podobně znějících, ale jinak psaných, s různými významy (syrový, sýrový, sírový). Knihu ocení rodiče či pedagogové, kteří chtějí komplexně a zároveň zábavně přiblížit dětem vyjmenovaná slova. Kniha je vytvořená tak, aby ji mohli využít ti, kteří s touto záludností češtiny „bojují“. Zároveň jde o výborný způsob, jak zabavit nadané dítě v odpovídajícím věku.
Michaela Bergmannová je absolventkou FAMU, oboru animovaná a multimediální tvorba. Zabývá se kreslenou animací a ilustrací knížek pro děti. Podílí se na několika projektech České televize.
Lenka Zemanová je absolventkou FF UK, KTF UK, ETF UK, v současné době studuje na PedF UK (obor primární pedagogika) a pracuje jako asistentka pro nadané děti v ZŠ sv. Voršily v Praze.

Veselé příběhy s vyjmenovanými slovy



KATEGORIE

Máte nápad, připomínku či vzkaz? Napište nám!

Platební metody

FastCentrik® - Pronájem e-shopu
Provozovatel: Linek, s.r.o., Knihkupectví Chrpa, gen. Fr. Moravce 58, 286 01, Čáslav, telefon: 327314177, knihkupectvichrpa@gmail.com

JavaScript musí být povolen