Váš košík obsahuje
položek
o celkové hodnotě
s DPH
  • Zobrazit

Základy biologie a ekologie

Základy biologie a ekologie Název
0144124Kód:
9788073731205EAN:
978-80-7373-120-5ISBN:

FORTUNA

Výrobce:
IHNED k dodáníDostupnost:
175  / ksBěžně s DPH:
159  / ksCena s DPH:
Ušetříte: 16  / ks (9,1%)
Množství:
ks
Základy biologie a ekologie

Popis: Základy biologie a ekologie

Učebnice je určena pro využití na základních školách a navazuje na ucelenou řadu učebnic ekologického přírodopisu pro 6.–9. ročník. Uplatnění nalezne ve školách, které zdůrazňují ekologický aspekt výuky nejen v rámci výuky přírodopisu. Zejména je však určena školám středním, jejichž náplní je v souladu s RVP biologické a ekologické vzdělávání. Tato tematika může být vyučována jako předmět samostatný, v rámci předmětu jiného, podle ŠVP konkrétní školy.

Učebnice klade důraz na praktické a dobře využitelné znalosti a dovednosti v životě každého žáka. Je rozšířena o základní informace z biologie člověka, věnuje se také ochraně zdraví jednotlivce, vztahům člověka k životnímu prostředí i tomu, jak lidé svými činnostmi toto prostředí ovlivňují. Zdůrazňuje důležitost péče o životní prostředí, jehož jsme všichni součástí. Text je na mnoha místech výrazně aktualizován a je rovněž doplněn bohatým obrazovým materiálem, který zahrnuje jak fotografie a ilustrace, tak nejrůznější tabulky, grafy a schémata. Učebnice obsahuje i otázky a úkoly, rozšiřující či doplňující učivo je po straně vyznačeno světle zelenou čarou. Čtvrté, přepracované a výrazně doplněné vydání, má schvalovací doložku MŠMT.


KATEGORIE

Máte nápad, připomínku či vzkaz? Napište nám!

Platební metody

FastCentrik® - Pronájem e-shopu
Provozovatel: Linek, s.r.o., Knihkupectví Chrpa, gen. Fr. Moravce 58, 286 01, Čáslav, telefon: 327314177, knihkupectvichrpa@gmail.com

JavaScript musí být povolen