Váš košík obsahuje
položek
o celkové hodnotě
s DPH
  • Zobrazit

Proč pláčeme při krájení cibule?

Proč pláčeme při krájení cibule? Název
0285579Kód:
9788027107735EAN:
978-80-271-0773-5ISBN:

GRADA

Výrobce:
IHNED k dodáníDostupnost:
329  / ksBěžně s DPH:
283  / ksCena s DPH:
Ušetříte: 46  / ks (14,0%)
Množství:
ks
Proč pláčeme při krájení cibule?

Popis: Proč pláčeme při krájení cibule?

Všichni vnímáme pomocí smyslů různé vlastnosti běžných potravin a nápojů, ale položili jsme si někdy otázku, jaké se za nimi skrývají chemické a fyzikální pochody? Odpovědi, které jsou někdy překvapivé, ale vždy mimořádně zajímavé, najdete společně s přehlednými ilustracemi na stránkách této knihy. Budeme se tedy bavit o chutích, vůních, barvách, jedech… a ještě o mnohém dalším: například o praskajících lízátkách, šampaňském, pálivých papričkách, česneku a halucinogenních účincích muškátového oříšku. A především si uvědomíme, jak úzce souvisí věda s běžnými věcmi, které den co den používáme, a s jevy, které vídáme kolem sebe. Andy Brunning je autorem úspěšného blogu Compound Interest, věnovaného popularizaci chemie, kterou chápe jako neoddělitelnou součást každodenního života.


KATEGORIE

Máte nápad, připomínku či vzkaz? Napište nám!

Platební metody

FastCentrik® - Pronájem e-shopu
Provozovatel: Linek, s.r.o., Knihkupectví Chrpa, gen. Fr. Moravce 58, 286 01, Čáslav, telefon: 327314177, knihkupectvichrpa@gmail.com

JavaScript musí být povolen