Váš košík obsahuje
položek
o celkové hodnotě
s DPH
  • Zobrazit

Proč pláčeme při krájení cibule?

Proč pláčeme při krájení cibule? Název
0285579Kód:
9788027107735EAN:
978-80-271-0773-5ISBN:

GRADA

Výrobce:
IHNED k dodáníDostupnost:
329  / ksBěžně s DPH:
283  / ksCena s DPH:
Ušetříte: 46  / ks (14,0%)
Množství:
ks
Proč pláčeme při krájení cibule?

Popis: Proč pláčeme při krájení cibule?

Všichni vnímáme pomocí smyslů různé vlastnosti běžných potravin a nápojů, ale položili jsme si někdy otázku, jaké se za nimi skrývají chemické a fyzikální pochody? Odpovědi, které jsou někdy překvapivé, ale vždy mimořádně zajímavé, najdete společně s přehlednými ilustracemi na stránkách této knihy. Budeme se tedy bavit o chutích, vůních, barvách, jedech… a ještě o mnohém dalším: například o praskajících lízátkách, šampaňském, pálivých papričkách, česneku a halucinogenních účincích muškátového oříšku. A především si uvědomíme, jak úzce souvisí věda s běžnými věcmi, které den co den používáme, a s jevy, které vídáme kolem sebe. Andy Brunning je autorem úspěšného blogu Compound Interest, věnovaného popularizaci chemie, kterou chápe jako neoddělitelnou součást každodenního života.



FastCentrik® - Pronájem e-shopu
Provozovatel: Linek, s.r.o., Knihkupectví Chrpa, gen. Fr. Moravce 58, 286 01, Čáslav, telefon: 327314177, knihkupectvichrpa@gmail.com

JavaScript musí být povolen